Klubturnering 2013

Klubturnering 2013

13. april var der sæsonafslutning i Vestfjends Skoleskak. Det lykkedes at få 2 af spillene optaget. (Hvis børnene kommer til at vælte brikker, sætte brikker meget skævt på felterne, lave trække om eller ligende, så giver brættet op.)

1. runde

I 1. runde i 1. – 3. klasse gruppe mødte Jakob Svenningsen Jens Erik Præst. Partiet er herunder. Spillet bliver afgjort i træk 19, da Jakob opdager, at Jens Erik har stillet sin dronning, så Jakob kan lave en familieskak. Spillet fortsatte til skakmat, men den sidste del af spillet er desværre ikke kommet med.

3. runde

I 3. runde i 4. – 6. klasse turneringen mødte Birgitte Jacobsen Marius Bøss Sørensen (0. klasse). Partiet er herunder. Læg mærke til Birgittes flotte binding i træk 19. Spillet fortsatte til skakmat, men den sidste del af spillet er desværre ikke kommet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *